Brukere online: 2130
Brukere i dag: 24577
Brukere siste 7 dager: 196207
250 g smør
150 g kokesjokolade
200 g lys kokesjokolade
6 egg
450 g sukker
200 g hvetemel
2 ts bakepulver
200 g valnøtter
Ostemasse:
400 g kremost (f.eks. 2 pk Philadelfia)
150 g sukker
6 ss smør
3 egg
Smelt smøret. Brekk oppi sjokoladen og la den smelte i smøret. Rør blandingen jevn og avkjøl. Pisk egg og sukker til eggedosis. Ha eggedosisen i en stor bakebolle. Rør i sjokoladesmøret og sikt i hvetemel og bakepulver. Ha til slutt i hakkede valnøtter.
Til ostemassen piskes kremost og mykt smør sammen. Tilsett sukker og eggene og pisk blandingen jevn (røren blir nokså tynn i konsistens).
Fordel halvparten av sjokoladedeigen utover i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Hell over ostemassen. Fordel så over resten av sjokoladedeigen. Bland litt med en gaffel for å marmorere deigene sammen.
Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 45 min. Avkjøl kaken helt i formen. Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Del kaken opp i firkanter.
"Cream Cheese Brownies" er veldig fine å fryse, og de tiner raskt!
Se også oppskrift på "Oreo Cream Cheese Brownies" og "Zebra Bars".
1 kommentar
Nydelig kake 😋😋 reduserte…
Nydelig kake 😋😋 reduserte sukkermengden og kaken ble allikevel mer enn søt nok. Reduserte med 100 gram i skokoladerøren og 50 gram i osterøren.
Skriv ny kommentar