Brukere online: 2164
Brukere i dag: 32727
Brukere siste 7 dager: 196381
We never forget those who make us blush.
Jean-Francois de la Harpe
♥
Disse søte småkakene er lekre å servere både på sommerstid og til jul. Rødmende kokosmakroner blir deilige, myke og seige og ser veldig dekorative ut på kakebordet!
Oppskriften gir 35 stk.
200 g kokos
200 g sukker
4 eggehviter
Pynt:
20 røde cocktailbær (ca 1 pk)
Ha alle ingrediensene i en tykkbunnet, liten kjele. Varm opp under omrøring til blandingen blir seig og tykk (ca 5 min).
Sett topper med to teskjeer på stekeplater dekket med bakepapir. Trykk et halvt cocktailbær på hver kake. Stek kakene midt i ovnen ved 175°C i 8-10 min. Avkjøl kakene på platen.
Oppbevar kakene helst innpakket i past, slik at de holder seg myke. Du kan også oppbevare dem en liten stund i en tettsluttet kakeboks, men vær oppmerksom på at de da etterhvert kan bli harde. En liten brødskalk i kakeboksen kan behjelpe dette problemet noe.
Skriv ny kommentar