Marsipantortillas

Marsipantortillas
Ingredienser

4 stk tortillas (se tips)
200 g ekte marsipan (se tips)

Fremgangsmåte

Riv marsipanen på rivjern. Fordel marsipanen på tortillaene. Fold hver av tortillaene én gang, slik at du får halve tortillas med marsipan i midten.

Legg tortillaene på stekeplate dekket med aluminiumsfolie. Stekes ved 200°C inntil de er gyldne i fargen. Skjær dem opp i trekanter mens de fortsatt er varme. Serveres straks!

Tips

Bruk vanlige hvetetortillas (se i matvarehyllene for tacos).

Du bør bruke ekte marsipan (lilla rull fra Odense) når du lager "Marsipantortillas", fordi denne marsipanen tåler steking mye bedre enn vanlig marsipan.

Kakekategori

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift