Brukere online: 1992
Brukere i dag: 22344
Brukere siste 7 dager: 196041
3 egg
3 ss sukker
50 g smør
1 ts bakepulver
1 dl hvetemel
1 dl blåbærsyltetøy
50 g hasselnøtter
Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smør og rør i. Sikt sammen mel og bakepulver og bland i. Tilsett deretter blåbærsyltetøy. Rør til slutt i grovt hakkede hasselnøtter.
Fyll røren i store, amerikanske muffinsformer, eller sett mindre muffinsformer i et muffinsbrett (det gjør at muffinsene holder fasongen bedre).
Stekes midt i ovnen ved 180°C i 25 min ved store muffins eller i 12-15 min ved mindre muffins (sjekk med kakenål at de er gjennomstekte).
Hvis du vil, kan du pynte muffinsene med noen friske blåbær, slik som på bildet.
Muffinsene er fine å fryse.
Et godt serveringstips er å dele muffinsene i to og fylle dem med friske bær og vaniljeis! Nydelig!
Skriv ny kommentar