Chocolate Brownies


Denne oppskriften på “Chocolate Brownies” er noe av det beste jeg har her på Det søte liv! Deigen inneholder nesten ikke noe mel, hvilket gir brownies med fantastisk konsistens og smak! Til gjengjeld er det mye smør i disse browniesene. Og mye mørk sjokolade. Og mye sukker og mye valnøtter. Mye av alt egentlig. Bortsett fra mel da, som sagt. Men moderasjon er jo for kjipinger... Wink 

Oppskriften er til liten langpanne.

Chocolate Brownies
Ingredienser

250 g smør
250 g mørk sjokolade (70% sjokolade)
500 g sukker
60 g kakaopulver
1 ts vaniljeessens
4 store egg
40 g hvetemel
100 g valnøtter

Fremgangsmåte

Smelt smøret i en kjele. Ta kjelen av platen og tilsett oppdelt sjokolade. Rør til sjokoladen har smeltet. Ha så i sukker og kakao og rør til dette har løst seg opp. Tilsett så vaniljeessens og lett sammenpiskede egg. Rør deretter inn hvetemelet og til slutt grovt hakkede valnøtter.

Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm). Stek kaken ved 180°C midt i ovnen i 45-50 min. Avkjøl kaken i formen til den er kald. Løft den forsiktig ut av formen ved å ta tak i bakepapiret. Del kaken opp i passe store firkanter.

Tips

Browniesene er fine å fryse.

Kakekategori
Sesong

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift