Brukere online: 2009
Brukere i dag: 33648
Brukere siste 7 dager: 196432
3 eggehviter
2 dl sukker
100 g hasselnøtter
Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukkeret litt og litt under pisking. Pisk godt mellom hver gang sukkeret tilsettes. Marengsen skal etter hvert bli tykk og stiv.
Vend i hakkede hasselnøtter. Sett topper på bakepapirkledd stekeplate med to spiseskjeer.
Stek marengsene midt i ovnen ved 100°C i 50-60 min. Marengsene skal være tørre nok til at de løsner lett fra bakepapiret, men gjerne fortsatt litt myke i miden. Avkjøles helt på platen.
Oppbevar kakene i tettsluttet kakeboks.
Du finner "Marengs" i mange forskjellige varianter på detsoteliv.no. Se for eksempel "Valnøttmarengs", "Kaffemarengs", "Karamellmarengs" og "Sjokolademarengs".
Skriv ny kommentar