Brukere online: 1265
Brukere i dag: 5876
Brukere siste 7 dager: 195447
Deilig bløtkake med masse krem og friske bær = Alltid vellykket!
Kakebunn:
5 egg
150 g sukker
150 g hvetemel
1 ts bakepulver
Fyll og pynt:
7,5 dl kremfløte
2 ss vaniljesukker
friske jordbær, blåbær og bringebær
Pisk lys og tykk eggedosis av egg og sukker. Sikt i det tørre og bland forsiktig til en jevn deig. Hell deigen i en rund kakeform (24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 30-35 min.
Avkjøl sukkerbrødet helt i formen. Skjær forsiktig langs kanten på formen med en kniv, og ta kaken ut av formen. Fjern bakepapiret og del kaken i 3 bunner. (Dynk bunnene eventuelt med litt melk.)
Pisk kremfløten og vaniljesukker til luftig krem.
Fyll og pynt kaken med krem og friske bær.
"Bløtkake med bær" kan godt stå og trekke i kjøleskapet i noen timer før servering, men smaker best samme dag som den er fylt.
Skriv ny kommentar