Brukere online: 358
Brukere i dag: 2156
Brukere siste 7 dager: 195517
Elsker mango, elsker rom og elsker valnøttis!
Hei på dere!
Det er dessverre over en måned siden jeg har fått oppdatert Det søte liv nå, men det er slikt som kan skje i ferietiden.
Jeg har hatt en kjempeflott sommerferie i Los Angeles, hvor jeg har besøkt min herlige lillesøster som nå har flyttet til LA etter å ha bodd 18 år i New York. Dette var min første tur til California og jeg gleder meg til mange flere!
Her ser du oss vente på vår Brownie Pecan Caramel Turtle Cheesecake på The Cheesecake Factory som ligger ved det populære senteret The Grove i Los Angeles.
Instagram: kristine_lifeissweet
It was worth the wait
Instagram: kristine_lifeissweet
Selv om jeg i perioder ikke får oppdatert bloggen med nye oppskrifter, poster jeg bilder hver dag på Instagram også i ferier. Bildene mine på Instagram viser mine søte øyeblikk i hverdagen. Det går mye i dining & wining & traveling og selvsagt søte saker, som jeg alltid klarer å spore opp hvor enn jeg er, hehe
Så hvis du har lyst til å se litt av hva som skjer "behind the scenes" kan du følge meg på Instagram, hvor jeg heter @kristine_lifeissweet
Men nå er jeg altså hjemme i Oslo igjen og er veldig klar for å lage nye kaker og desserter til dere som følger Det søte liv. Jeg er spesielt fornøyd med at jeg nå har utvidet bloggen til inkludere desserter i tillegg til kaker og jeg starter opp igjen i dag med en superduperenkel dessert laget av mango, rom og vaniljeis. Utrolig enkelt, men veldig deilige smaker nå i sommervarmen.
Merk: Dette er en dessert for voksne siden den inneholder alkohol.
Ingredienser:
♥ Mango (se tips)
♥ Rom (se tips)
♥ Valnøttis (se tips)
♥ Fremgangsmåte:
Rens mango og del opp i skiver. Beregn ca en halv mango pr porsjon. Legg mangoskivene på desserttallerkener som helst bør ha litt kant.
Ha 1-2 ss med rom over mangoen på hver tallerken og la stå i kjøleskapet i ca 30 min.
Ta tallerkenene ut av kjøleskapet og legg en god kule med valnøttis på tallerkenen. Server!
♥ Tips:
Det er viktig at du bruker søt og moden mango, da dette er helt avgjørende for å få god smak på denne desserten. Jeg bruker alltid gul mango (pakistansk mango) hvis jeg får tak i det.
Bruk helst hvit rom fordi det ser finest ut på tallerkenen (men smaksmessig går det fint å bruke brun rom).
Jeg bruker her Havana Club 3 års Rom.
Vidunderlig god valnøttiskrem fås kjøpt i merket Mövenpick. Kanskje den aller beste iskremen jeg vet om! Selges i mange norske matvareforretninger.
Nydelig smakskombinasjon!
Fortsatt god sommer til dere alle!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ Mango (se tips)
♥ Rom (se tips)
♥ Valnøttis (se tips)
Rens mango og del opp i skiver. Beregn ca en halv mango pr porsjon. Legg mangoskivene på desserttallerkener som helst bør ha litt kant.
Ha 1-2 ss med rom over mangoen på hver tallerken og la stå i kjøleskapet i ca 30 min.
Ta tallerkenene ut av kjøleskapet og legg en god kule med valnøttis på tallerkenen. Server!
♥ Det er viktig at du bruker søt og moden mango, da dette er helt avgjørende for å få god smak på denne desserten. Jeg bruker alltid gul mango (pakistansk mango) hvis jeg får tak i det.
♥ Bruk helst hvit rom fordi det ser finest ut på tallerkenen (men smaksmessig går det fint å bruke brun rom). Jeg bruker her Havana Club 3 års Rom.
♥ Vidunderlig god valnøttiskrem fås kjøpt i merket Mövenpick. Kanskje den aller beste iskremen jeg vet om! Selges i mange norske matvareforretninger.
Skriv ny kommentar