Banankake med appelsinsjokolade

 

Å nam, Banankake med appelsinsjokolade er kjempegodt!

Den perfekte turkaken, hyttekoskaken og påskekaken.  Smile  

 


Her ser du bildet av den nystekte banankaken som jeg postet på Instagram før i dag:


Følg meg på Instagram: @kristine_lifeissweet
 

Banankaken blir søt og god, men har likevel en friskhet over seg på grunn av appelsinsmaken.

 

 

Ingredienser:
 100 g smør
 1 dl sukker
 2 egg
 2 store bananer (se tips)
 4 dl hvetemel
 0,75 ts bakepulver
 1 ts vaniljesukker
 revet skall av 1 appelsin
 100 g appelsinsjokolade

Pynt:
 30 g mandelflak
 2 ts brunt sukker

 

Fremgangsmåte:

Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn ett egg om gangen. Mos bananene (gjerne med stavmikser) og rør inn. Sikt i det tørre. Rør til slutt inn fint revet appelsinskall og hakket appelsinsjokolade. 

Ha deigen i en liten, smurt brødform (1 liter) med bakepapir i bunnen. Dryss toppen med mandelflak og brunt sukker.

Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 180°C i ca 40-50 min (sjekk med en kakenål når kaken er gjennomstekt).

La den stekte kaken stå i formen til den er kald. Løsne kaken fra formen med en skarp kniv. Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret.

 

 

Supergod formkake til påske!

 


Tips:

 Bananer varierer jo i størrelse. Jeg bruker i denne oppskriften 275 g banan uten skall, som tilsvarer 2 store bananer eller 3 små. Bruk godt modne og søte bananer til denne kaken for å få god smak på kaken!

 Appelsinsjokolade fås kjøpt i de fleste matbutikkene, særlig nå før påske.

 

 

Prøv appelsinsjokolade i denne banankake, og du vil ikke angre.

Kjempedeilig smakskombinasjon!

 

 

 

Ha en fin mandagskveld alle sammen!

Det blir bypåske på meg et par dager til og jeg koser meg med det!  Smile

 

    

Banankake med appelsinsjokolade
Ingredienser

100 g smør
1 dl sukker
2 egg
2 store bananer (se tips)
4 dl hvetemel
0,75 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
revet skall av 1 appelsin
100 g appelsinsjokolade

Pynt:
30 g mandelflak
2 ts brunt sukker

Fremgangsmåte

Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn ett egg om gangen. Mos bananene (gjerne med stavmikser) og rør inn. Sikt i det tørre. Rør til slutt inn fint revet appelsinskall og hakket appelsinsjokolade. 

Ha deigen i en liten, smurt brødform (1 liter) med bakepapir i bunnen. Dryss toppen med mandelflak og brunt sukker.

Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 180°C i ca 40-50 min (sjekk med en kakenål når kaken er gjennomstekt). 

La den stekte kaken stå i formen til den er kald. Løsne kaken fra formen med en skarp kniv. Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret.

Tips

 Bananer varierer jo i størrelse. Jeg bruker i denne oppskriften 275 g banan uten skall, som tilsvarer 2 store bananer eller 3 små. Bruk godt modne og søte bananer til denne kaken for å få god smak på kaken!

 Appelsinsjokolade fås kjøpt i de fleste matbutikkene, særlig nå før påske.

Kakekategori
Sesong

1 kommentar

Hej.

Husk att denna mat kommer försvinna, den är tillfälligt. Det viktiga är att få evigt liv, att bli som vår Skapare genom att leva efter varje ord från Hans mun.

Vänd om från synd före december i år eller dö. 96,66% av jordens befolkning kommer då dö, bara 3,33% kommer överleva, bli en del av Hans familj eller dö. Här får ni all information ni behöver från Hans utvalde profet:

http://repairingthebreach.info/(link is external)

Men vänliga hälsningar
/Wictor Anesten - lärjunge av sanningen

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift