Brukere online: 74
Brukere i dag: 1376
Brukere siste 7 dager: 195580
300 g smør
400 g kokesjokolade
6 store egg
7 dl sukker
6,5 dl hvetemel
1 dl konjakk
Smelt smør i en kjele. Ha i kokesjokoladen og la den smelte i smøret. Rør blandingen jevn. Avkjøl. Rør sammen egg og sukker med stålvisp (ikke visp eggedosis!). Bland i sjokoladesmøret og deretter hvetemel. Tilsett konjakk. Rør raskt sammen til en jevn og klumpfri deig.
Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i 25 min. Avkjøl kaken helt i formen. Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Del opp i firkanter.
Kaken er holdbar i kjøleskapet innpakket i plast og er også kjempefin å fryse.
Skriv ny kommentar