Brukere online: 2229
Brukere i dag: 23877
Brukere siste 7 dager: 195500
Dette er en av Martha Stewarts utallige oppskrifter som har blitt superpopulære i USA. Kakene er ikke altfor søte og har nokså kraftig smak av kakao og espresso. Nydelige som tilbehør til vaniljeiskrem!
Oppskriften gir 36 stk.
250 g smør
2 dl melis
1 ts vaniljeessens
1 ss espressopulver
1 dl kakao
3,5 dl hvetemel
Pynt:
melisdryss
Pisk mykt smør luftig sammen med melis og vaniljeessens. Sikt sammen mel, kakao og espressopulver. Ha dette i smørkremen og bland sammen til en jevn deig.
Trill deigen ut til kuler som legges på bakepapirdekkede stekeplater. Trykk kakene litt flate med fingrene.
Stek kakene midt i ovnen ved 180°C i 10-12 min. Avkjøles på rist til de er helt kalde. Dryss eventuelt over melis før servering.
Kakene oppbevares i tettsluttet kakeboks.
2 kommentarer
Hei. Espresso pulver, er det
Hei. Espresso pulver, er det espresso pulverkaffe som blandes i varmt vann?
Det er espressopulver som…
Det er espressopulver som blandes i deigen, uten å være oppløst i vann.
Skriv ny kommentar