Brukere online: 1817
Brukere i dag: 18742
Brukere siste 7 dager: 201913
250 g smør
250 g sukker
3 egg
250 g havregryn (små, lettkokte)
250 g hvetemel
2 dl kokos
3 ts bakepulver
Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn eggene. Bland de tørre ingrediensene sammen og rør deretter inn i smørkremen. La deigen stå i kjøleskapet.
Kjevle ut deigen (bruk eventuelt litt ekstra hvetemel så ikke deigen henger fast i bordet) og stikk ut runde kaker med et stort glass. Legg kakene på bakepapirdekkede stekeplater. Du får 4 brett med 16 kaker på hver.
Stek kakene midt i ovnen ved 200°C til de er gyldne, ca 10-15 min. Avkjøles på rist.
Svigermor pleier å kutte litt ned på sukkermengden i oppskriften uten at det går utover smaken.
"Havrekjeks" er holdbare lenge om de oppbevares i tettsluttet kakeboks.
Skriv ny kommentar