Brukere online: 130
Brukere i dag: 1184
Brukere siste 7 dager: 195596
Sol og vaaaarmt for tiden! Så utrolig deilig
Her kommer en veldig enkel oppskrift på deilig mascarponekrem. Den lages med en blanding av mascarponeost og seterrømme og smaksettes med sitronsaft, ekte vanilje og melis. Mascarponekremen får tykk og kremete konsistens og smaker godt til alle slags bær, kaker og frukter.
Siden vi er i juli og norske jordbær er på sitt beste, har jeg valgt friske jordbær til mascarponekremen i dag.
Perfekt terrassekos!
Ingredienser:
Mascarponekrem:
♥ 250 g mascarponeost
♥ 3 dl seterrømme
♥ 1 ss sitronsaft
♥ 1 vaniljestang
♥ 100 g melis
Servering:
♥ 1 kurv jordbær
Fremgangsmåte:
Pisk mascarponeost og seterrømme raskt sammen. Tilsett sitronsaft, frø fra vaniljestangen og melis. Bland sammen og ha kremen i en serveringsskål.
Server som tilbehør til friske, søte jordbær.
Tips:
♥ Mascarponeost er en italiensk ferskost som fås kjøpt i de fleste store matbutikkene. 250 gram tilsvarer 1 pk.
♥ Mascarponekremen oppbevares i kjøleskapet. Den smaker som sagt godt til mye annet enn jordbær også
Sommerdessert i en fei!
♥ ♥ ♥ ♥
♥ 250 g mascarponeost
♥ 3 dl seterrømme
♥ 1 ss sitronsaft
♥ 1 vaniljestang
♥ 100 g melis
Pisk mascarponeost og seterrømme raskt sammen. Tilsett sitronsaft, frø fra vaniljestangen og melis. Bland sammen og ha kremen i en serveringsskål.
Server som tilbehør til friske, søte jordbær
♥ Mascarponeost er en italiensk ferskost som fås kjøpt i de fleste store matbutikkene. 250 gram tilsvarer 1 pk.
♥ Mascarponekremen oppbevares i kjøleskapet. Den smaker som sagt godt til mye annet enn jordbær også.
1 kommentar
Hei!
Hei!
Tenkte å prøve denne desserten i dag, men hvordan tror du det er å bytte ut melisen med tagatesse?
fpdh.blogg.no
Skriv ny kommentar