Sunne pannekaker med kremost

Annonse: Apetina 

Hei dere!

Ja, nå er vi snart 2 uker uti januar, og nå spørs det hvordan det går med nyttårsforsettet om å leve litt sunnere i hverdagen..?  Smile  

For å holde motivasjonen oppe, hjelper det å ha noen smarte ingredienser og gode oppskrifter for hånden! 

Her har jeg laget noen herlige, enkle og sunne pannekaker, som egner seg ypperlig som hverdagsdessert eller kveldskos i en ellers hektisk hverdag.

Pannekakene er laget med kun egg, kremost og vanilje og som kremost har jeg brukt Apetina Kremost Lett Naturell, som inneholder bare 4 % fett! Servert med friske bær, blir dette en svært så kalorifattig nytelse!  

 


Pannekakene lages på under 5 minutter og en pannekake stekt i smør inneholder kun 120 kcal!


Ingredienser:

♥ 60 g Apetina Kremost Lett Naturell
♥ 2 store egg
♥ 1 ts vaniljeekstrakt

Til steking:
♥ 1 ss smør


Fremgangsmåte:

Pisk eggene luftige.

Tilsett kremosten og vaniljeekstrakten og pisk blandingen glatt og klumpfri.

 

 

Bruk smør i en pannen og stek pannekakene på medium varme. Merk at røren er tynn, så du bør steke pannekakene i en liten ministekepanne.

 

 

Server pannekakene med friske bær (og kanskje et bittelite melisdryss..  Wink ).

 



Tips:

♥ Jeg fikk 2 stk pannekaker stekt i liten stekepanne (20 cm i diameter) av denne oppskriften, men du får kanskje 3 pannekaker hvis du lager dem litt mindre og tynnere enn det jeg har gjort. 

♥ For mer inspirasjon og oppskrifter se Apetina.no

 



♥ Pannekakene smaker best helt nystekte!

 

 

Superherlig hverdagsdessert!  Yum  


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
 

Sunne pannekaker med kremost
Ingredienser

♥ 60 g Apetina Kremost Lett Naturell
♥ 2 store egg
♥ 1 ts vaniljeekstrakt

Til steking:
♥ 1 ss smør

Fremgangsmåte

Pisk eggene luftige.

Tilsett kremosten og vaniljeekstrakten og pisk blandingen glatt og klumpfri.

Bruk smør i en pannen og stek pannekakene på medium varme. Merk at røren er tynn, så du bør steke pannekakene i en liten ministekepanne.

Server pannekakene med friske bær (og kanskje et bittelite melisdryss).

Tips

♥ Jeg fikk 2 stk pannekaker stekt i liten stekepanne (20 cm i diameter) av denne oppskriften, men du får kanskje 3 pannekaker hvis du lager dem litt mindre og tynnere enn det jeg har gjort. 

♥ Pannekakene smaker best helt nystekte!

Kakekategori
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift