Sunne pannekaker med kremost

Annonse: Apetina 

Hei dere!

Ja, nå er vi snart 2 uker uti januar, og nå spørs det hvordan det går med nyttårsforsettet om å leve litt sunnere i hverdagen..?  Smile  

For å holde motivasjonen oppe, hjelper det å ha noen smarte ingredienser og gode oppskrifter for hånden! 

Her har jeg laget noen herlige, enkle og sunne pannekaker, som egner seg ypperlig som hverdagsdessert eller kveldskos i en ellers hektisk hverdag.

Pannekakene er laget med kun egg, kremost og vanilje og som kremost har jeg brukt Apetina Kremost Lett Naturell, som inneholder bare 4 % fett! Servert med friske bær, blir dette en svært så kalorifattig nytelse!  

 


Pannekakene lages på under 5 minutter og en pannekake stekt i smør inneholder kun 120 kcal!


Ingredienser:

60 g Apetina Kremost Lett Naturell
2 store egg
1 ts vaniljeekstrakt

Til steking:
1 ss smør


Fremgangsmåte:

Pisk eggene luftige.

Tilsett kremosten og vaniljeekstrakten og pisk blandingen glatt og klumpfri.

 

 

Bruk smør i en pannen og stek pannekakene på medium varme. Merk at røren er tynn, så du bør steke pannekakene i en liten ministekepanne.

 

 

Server pannekakene med friske bær (og kanskje et bittelite melisdryss..  Wink ).

 



Tips:

Jeg fikk 2 stk pannekaker stekt i liten stekepanne (20 cm i diameter) av denne oppskriften, men du får kanskje 3 pannekaker hvis du lager dem litt mindre og tynnere enn det jeg har gjort. 

For mer inspirasjon og oppskrifter se Apetina.no(link is external)

 



Pannekakene smaker best helt nystekte!

 

 

Superherlig hverdagsdessert!  Yum  


     
 

Sunne pannekaker med kremost
Ingredienser

60 g Apetina Kremost Lett Naturell
2 store egg
1 ts vaniljeekstrakt

Til steking:
1 ss smør

Fremgangsmåte

Pisk eggene luftige.

Tilsett kremosten og vaniljeekstrakten og pisk blandingen glatt og klumpfri.

Bruk smør i en pannen og stek pannekakene på medium varme. Merk at røren er tynn, så du bør steke pannekakene i en liten ministekepanne.

Server pannekakene med friske bær (og kanskje et bittelite melisdryss).

Tips

Jeg fikk 2 stk pannekaker stekt i liten stekepanne (20 cm i diameter) av denne oppskriften, men du får kanskje 3 pannekaker hvis du lager dem litt mindre og tynnere enn det jeg har gjort. 

Pannekakene smaker best helt nystekte!

Kakekategori
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift