Brukere online: 2952
Brukere i dag: 26989
Brukere siste 7 dager: 199859
I serien "Kjendisers Brownies-oppskrifter" (se f eks Kris Jenner's Brownies (Kardashian style) og Katharine Hepburn's Brownies), kommer her browniesene til elegante Victoria Beckham. Hvem skulle tro at moteikonet og tidligere "Posh Spice", som blant annet er kjent for uttalelser som "I can't concentrate in flats" (jeg kan ikke konsentrere meg i flate sko 😅), også liker å bake Brownies! 😀👏
Victoria Beckham's Brownies er helt basic sjokoladebrownies uten nøtter, er superraske å røre sammen, og de lages med enkle ingredienser og kakaopulver i stedet for sjokolade. Dette er Brownies som alle kan få til å lage!
Oppskriften på Victoria Beckham's Easy Brownies delte hun med People.com i anledning sin 40-årsdag i 2014.
Oppskriften passer til liten langpanne.
Ingredienser:
♥ 250 g smør
♥ 400 g sukker
♥ 50 g kakao
♥ 4 egg
♥ 1 ts vaniljeekstrakt
♥ 200 g hvetemel
♥ 0,5 ts bakepulver
Pynt:
♥ melisdryss
Fremgangsmåte:
Smelt smøret i en middels stor kjele (den må være stor nok til at du kan røre deigen sammen i kjelen).
Tilsett sukker og kakao og rør så dette blander seg jevnt med smøret.
Ta kjelen av platen. Visp eggene lett sammen og rør dem deretter i kjelen sammen med vaniljeekstrakt.
Sikt hvetemel og bakepulver og bland dette inn i deigen
Fordel deigen utover i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca. 20 x 30 cm).
Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca. 20 minutter (se tips).
Avkjøl kaken i formen før den deles i biter. Sikt over melis før servering.
Enkle, men deilige Brownies!
Tips:
♥ Oppskriften inneholder nokså mye sukker, og det er nok meningen for det gjør at kakebitene blir herlig småseige i konsistensen.
♥ Det er viktig at denne kaken ikke steker for lenge, ellers kan den bli tørr. Det er meningen at kakestykkene skal være litt bløte i midten.
♥ Brownies er kjempefine å fryse.
♥ For andre varianter av Brownies laget med kakaopulver, se for eksempel Brownies ekspress (med valnøtter), Brownies ekspress (uten nøtter) og Brownies Wonderful.
♥
I believe you can achieve anything if you work hard enough to get it.
(Victoria Beckham)
Enjoy!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 250 g smør
♥ 400 g sukker
♥ 50 g kakao
♥ 4 egg
♥ 1 ts vaniljeekstrakt
♥ 200 g hvetemel
♥ 0,5 ts bakepulver
Pynt:
♥ melisdryss
Smelt smøret i en middels stor kjele (den må være stor nok til at du kan røre deigen sammen i kjelen).
Tilsett sukker og kakao og rør så dette blander seg jevnt med smøret.
Ta kjelen av platen. Visp eggene lett sammen og rør dem deretter i kjelen sammen med vaniljeekstrakt.
Sikt hvetemel og bakepulver og bland dette inn i deigen
Fordel deigen utover i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca. 20 x 30 cm).
Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca. 20 minutter (se tips).
Avkjøl kaken i formen før den deles i biter. Sikt over melis før servering.
♥ Oppskriften inneholder nokså mye sukker, og det er nok meningen for det gjør at kakebitene blir herlig småseige i konsistensen.
♥ Det er viktig at denne kaken ikke steker for lenge, ellers kan den bli tørr. Det er meningen at kakestykkene skal være litt bløte i midten.
♥ Brownies er kjempefine å fryse.
3 kommentarer
Noen som har laget denne med…
Noen som har laget denne med natreen søtningsmiddel?
Jeg tror det fort kan bli…
Jeg tror det fort kan bli tørt, ville prøvd med tagatesse istedenfor, den oppfører seg som sukker 🙂
Reduser i allefall på…
Reduser i allefall på mengden dersom du bruker natreen eller targatesse som søtningsmiddel
Skriv ny kommentar