I løpet av de siste par årene har jeg sett utrolig mange videoer av fløte som helles over kanelboller før steking. Dette er virkelig en trend som har løpt løpsk i sosiale medier. Og nå endelig fikk jeg testet dette, jeg også! 😃
Konseptet går ut på å lage kanelboller etter ordinær oppskrift, men legge dem nokså tett i en stekepanne slik at de vokser sammen under stekingen. Før steking heller man kremfløte over bollene. I løpet av stekingen trekkes kremfløten inn i bollene, og dette gjør kanelbollene ekstra saftige og myke.
Og ja, det funket! 😍
Jeg har tatt utgangspunkt i min favorittoppskrift på Verdens beste kanelboller, men har halvert oppskriften og gjort noen justeringer ved å bruke mer kanelfyll og toppe bollene med ostekremglasur.
Dette ble nydelige kanelboller! 😋
Previous Slide
Next Slide
FacebookTwitterGoogle PlusLinkedinLinkedinEmail
Add this ID to the plugin's Hide Photos setting: