Brukere online: 261
Brukere i dag: 856
Brukere siste 7 dager: 195631
200 g marsipan
1/2 ts kanel
Kna kanelen inn i marsipanen. Smak deg frem og ikke bruk for mye kanel. -Det er nokså lite som skal til for å få god kanelsmak på marsipanen!
Form ønskede figurer av marsipanen, for eksempel små pyramider, som du ser på bildet. Gi eventuelt marsipanen et bittelite ekstra kaneldryss til pynt.
Bruk marsipan av god kvalitet, gjerne Ekte marsipan (fra Odense) eller Råmarsipan (f.eks. fra Anthon Berg).
Oppbevar "Kanelmarsipanen" i tettsluttet kakeboks med matpapir mellom lagene.
2 kommentarer
Hei! Tror du det blir godt
Hei! Tror du det blir godt hvis man dekker disse med sjokolade?:)
Alt blir godt om det dekkes
Alt blir godt om det dekkes med sjokolade, Julie ;-)
Skriv ny kommentar