Brukere online: 1910
Brukere i dag: 18624
Brukere siste 7 dager: 195936
Du bruker en hel boks Nugatti Air til disse fantastiske cupcakesene. - Og det er før du begynner på frostingen som også inneholder Nugatti...
Because you're worth it!
Ingredienser:
Nugattimuffins:
♥ 200 g smør
♥ 200 g sukker
♥ 5 egg
♥ 400 g Nugatti Air (se tips)
♥ 300 g hvetemel
♥ 1 ts bakepulver
Nugattifrosting:
♥ 200 g smør
♥ 400 g melis
♥ 1 ts vaniljeessens
♥ 150 g Nugatti Air (se tips)
Fremgangsmåte:
Pisk mykt smør og sukker til luftig smørkrem. Pisk eggene i, ett om gangen, til en lys og luftig krem. Pisk inn romtemperert Nugatti Air også. Sikt mel og bakepulver sammen og bland i til slutt. Ikke rør mer enn nødvendig - bare til du får en klumpfri deig.
Ha papirformer i muffinsbrett (se tips). Fyll formene ca 2/3 fulle med muffinsrøren.
Stekes midt i ovnen ved 180°C i ca 20 min, eller til de er gjennomstekte. Avkjøl.
Til Nugattifrostingen pisker du alle ingrediensene sammen til en luftig sjokoladesmørkrem. Både smør og Nugattien bør være romtempererte og myke.
Ha sjokoladekremen i en sprøytepose og sprøyt topper på cupcakesene.
Pynt gjerne med sukkerperler eller annen kakepynt du liker.
Tips:
♥ Nugatti Air er en ekstra luftig variant av sjokolade- og hasselnøttpålegget Nugatti som egner seg ekstra godt til frostinger. Du trenger 2 bokser til denne oppskriften (Nugatti Air selges i de fleste matbutikkene).
♥ De gullfargede cupcakeformene er av merket Wilton og fås blant annet kjøpt i nettbutikken til Cacas, se her.
♥ Disse cupcaksene holder seg myke i et par dager om du oppbevarer dem i en tett boks. De kan også fryses.
♥ Se også oppskrift på Cupid Cupcakes og Nugatti-Vanilla Cupcakes.
Så utrolig gode Nugatti Cupcakes!
Makes you go crazy!
La meg få avslutte dette innlegget med å takke alle dere som deler og tipser venner om Det søte liv. Det gir resultater Dobbel førsteplass på blogglistene til Matbloggerne (Matprat) og Bloggurat i dag! #takknemlig #oppmuntring #detsøteliv
Instagram: @kristine_lifeissweet
♥ ♥ ♥ ♥
Nugattimuffins:
♥ 200 g smør
♥ 200 g sukker
♥ 5 egg
♥ 400 g Nugatti Air (se tips)
♥ 300 g hvetemel
♥ 1 ts bakepulver
Nugattifrosting:
♥ 200 g smør
♥ 400 g melis
♥ 1 ts vaniljeessens
♥ 150 g Nugatti Air (se tips)
Pisk mykt smør og sukker til luftig smørkrem. Pisk eggene i, ett om gangen, til en lys og luftig krem. Pisk inn romtemperert Nugatti Air også. Sikt mel og bakepulver sammen og bland i til slutt. Ikke rør mer enn nødvendig - bare til du får en klumpfri deig.
Ha papirformer i muffinsbrett (se tips). Fyll formene ca 2/3 fulle med muffinsrøren.
Stekes midt i ovnen ved 180°C i ca 20 min, eller til de er gjennomstekte. Avkjøl.
Til Nugattifrostingen pisker du alle ingrediensene sammen til en luftig sjokoladesmørkrem. Både smør og Nugattien bør være romtempererte og myke.
Ha sjokoladekremen i en sprøytepose og sprøyt topper på cupcakesene.
Pynt gjerne med sukkerperler eller annen kakepynt du liker.
♥ Nugatti Air er en ekstra luftig variant av sjokolade- og hasselnøttpålegget Nugatti som egner seg ekstra godt til frostinger. Du trenger 2 bokser til denne oppskriften (Nugatti Air selges i de fleste matbutikkene).
♥ Disse cupcaksene holder seg myke i et par dager om du oppbevarer dem i en tett boks. De kan også fryses.
5 kommentarer
Hei. Tror du det funker med
Hei. Tror du det funker med vanlig nugatti i denne oppskriften?
hvor mange cupcakes blir det?
hvor mange cupcakes blir det?
Jeg vet ikke med Kristine,
Jeg vet ikke med Kristine, men jeg fikk i alle fall 28 cupcakes i standardformer. Kunne sikkert fått en eller to til, men jeg er veldig glad i muffinsrøre :P
Kan man ta på nugattikremen i
Kan man ta på nugattikremen i litt god tid før man skal servere? Hvis de får stå kaldt?
Jeg vet ikke om denne…
Jeg vet ikke om denne kommentaren blir lest i det store og hele, men jeg prøver hvertfall!
Nå har jeg laget disse i to omganger, og begge gangene har muffinsene i seg selv blitt kjempegode! Men frostingen blir for ‘hard’ og nesten umulig å spre på muffinsene. Sprøytepose funket hvertfall ikke! Og da har både smøret og nugattien vært myk. Jeg mistenker at det er for mye melis ført opp i oppskriften? På andre forsøket mitt la jeg til mer mykt smør bare for å prøve å redde den så den kunne brukes, og da kunne jeg både smøre og sprøyte kremen på endelig😊
Kanskje det er noe jeg gjorde feil? Jeg er nybegynner når det kommer til baking med frosting/glasur osv, så jeg vil gjerne lære!
Skriv ny kommentar