Brukere online: 2201
Brukere i dag: 30721
Brukere siste 7 dager: 196153
150 g smør
150 g brunt sukker
3 egg
160 g hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts kanel
100 g kokesjokolade
Muffinsbrett eller papirformer
Pisk smør og sukker luftig. Visp inn ett egg om gangen. Sikt i det tørre. Grovhakk sjokoladen og bland i.
Fyll godt smurte muffinsformer (muffinsbrett der hvert muffinshull rommer 1 dl). Stek muffinsbrettene på rist midt i ovnen ved 200°C i ca 20 min. Avkjøl noe før du forsiktig hvelver muffinsene ut av formen.
Hvis du heller vil steke muffinsene i papirformer, er det lurt å bruke doble papirformer, da holder fasongen seg bedre. Ikke fyll muffinsene mer enn 2/3 fulle. Sett papirformene på stekeplate og reduser steketiden til ca 15 min.
"Kanelmuffins med sjokolade" er kjemepfine å fryse.
1 kommentar
Hvor mange er det?
Hvor mange er det?
Skriv ny kommentar