Brukere online: 1643
Brukere i dag: 11120
Brukere siste 7 dager: 195598
200 g smør
1 dl brunt sukker
1 dl sukker
1 ts bakepulver
3 dl hvetemel
3 dl havregryn (små, lettkokte)
100 g tørkede aprikoser
100 g kokesjokolade
Pisk mykt smør sammen med hvitt og brunt sukker (se tips). Sikt sammen mel og bakepulver og bland i. Ha deretter i havregryn, hakkede aprikoser og hakket kokesjokolade. (Sett deigen eventuelt i kjøleskapet en liten stund dersom du synes den virker veldig myk i konsistensen.)
Form deigen til 30 runde kaker. Legg dem på bakepapirdekkede stekeplater med god avstand og trykk dem litt flate med hendene (eller bruk undersiden av et glass som dyppes i sukker).
Stek kakene midt i ovnen ved 175°C i 15-20 min, eller til de er lett gyldne. Avkjøles på platen i 10 min før de flyttes over på rist med en stekespade og avkjøles helt.
Bruk lysebrunt sukker (demerarasukker) til disse cookiesene, og ikke mørkebrunt farinsukker.
Kakene oppbevares best i tettsluttet kakeboks.
1 kommentar
Hei
Hei
Vil det fungere å sette disse med skje?
Skriv ny kommentar