Brukere online: 1817
Brukere i dag: 16889
Brukere siste 7 dager: 195856
2 egg
250 g sukker
40 g smør
3 dl kulturmelk
1 ts hornsalt
1 ts bakepulver
700 g hvetemel
Fyll:
250 g smør
250 g melis
1 ts vaniljesukker
2-4 ts kanel
Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smøret og vend i. Ha i kulturmelken, hornsalt og bakepulver. Bland deretter i 600 g hvetemel til en løs deig.
Bruk resten av melet til utkjevlingen av runde lefser som er på størrelse med stekepannen.
Stek lefsene i tørr stekepanne på middels varme. Stable de oppå hverandre og ha et klede over, slik at de holder seg myke.
Pisk sammen mykt smør, melis og vaniljesukker til smørkremen. Bland i kanel. Fyll to og to lefser med smørkremen. Del dem opp i trekanter.
Lefsene er veldig fine å fryse.
Se også oppskrift på "Lefsesnipper", som stekes på stekeplate i ovnen.
1 kommentar
Hei. Hvor mange pannelefser
Hei. Hvor mange pannelefser blir det på denne oppskriften? :)
Skriv ny kommentar