Nutella Brownies (med kun 3 ingredienser)

Er du glad i Nutella?

Lag verdens enkleste Nutella Brownies

Browniesene blir fudgy og utrolig gode og lages med kun 3 ingredienser! 

 


Oppskriften er til liten langpanne.


Ingredienser:

♥ 3 egg
♥ 350 g Nutella (1 glass)
♥ 150 g hvetemel


Fremgangsmåte:

Ha egg og romtemperert Nutella i en bolle. Miks dette sammen med en håndmikser.

Bland inn hvetemelet (se tips)

Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca. 20 x 30 cm).

Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca. 20 minutter (se tips).

La kaken avkjøles før den løftes ut av formen og deles i firkanter. 

 

 

DIGG kake! 

 


  😎  

 

 

Tips:

♥ Du bruker 1 glass Nutella til denne oppskriften (standard størrelse på 350 gram). Husk at Nutellaen bør være romtemperert slik at den er myk og kremete.

 

 

♥ Ikke rør mer enn nødvendig etter at melet er tilsatt for å unngå at deigen blir seig. 

♥ Vær veldig nøye med å ikke steke kaken for lenge. Den skal ha en myk og "fudgy" konsistens. Kaken vil virke bløt når den er nystekt, men blir fastere ved avkjøling og er da lettere å få ut av formen. Kaken kan gjerne stå innpakket i plast i kjøleskapet over natten før du løfter den ut av formen og deler den i firkanter. 

♥ Nutella Brownies er fine å fryse og tiner raskt! 

 

 

Ha en deilig helg! 

 




♥ ♥ ♥ ♥ 

 

Nutella Brownies (med kun 3 ingredienser)
Ingredienser

♥ 3 egg
♥ 350 g Nutella (1 glass)
♥ 150 g hvetemel

Fremgangsmåte

Ha egg og romtemperert Nutella i en bolle. Miks dette sammen med en håndmikser.

Bland inn hvetemelet (se tips)

Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca. 20 x 30 cm).

Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca. 20 minutter (se tips).

La kaken avkjøles før den løftes ut av formen og deles i firkanter. 

Tips

♥ Du bruker 1 glass Nutella til denne oppskriften (standard størrelse på 350 gram). Husk at Nutellaen bør være romtemperert slik at den er myk og kremete.

♥ Ikke rør mer enn nødvendig etter at melet er tilsatt for å unngå at deigen blir seig. 

♥ Vær veldig nøye med å ikke steke kaken for lenge. Den skal ha en myk og "fudgy" konsistens. Kaken vil virke bløt når den er nystekt, men blir fastere ved avkjøling og er da lettere å få ut av formen. Kaken kan gjerne stå innpakket i plast i kjøleskapet over natten før du løfter den ut av formen og deler den i firkanter. 

♥ Nutella Brownies er fine å fryse og tiner raskt! 

9 kommentarer

Hei
Denne skal så absolutt prøves. Hvis man vil lage den i stor langpanne,dobles bare oppskriften da eller?

Vil bare si at jeg elsker oppskriftene dine og kokebøkene❤❤.Det jeg lager har aldri blitt mislykket med oppskrifter fra deg.Gleder meg til juleboka kommer.

Som svar på av LD (ikke bekreftet)

Takk for hyggelig hilsen! :-) Ja, dobbel porsjon passer til stor langpanne, ca. 30 x 40 cm.

Dette er IKKe en melkefri kake!! Farlig. Hadde jeg server denne til min Vennine hadde hun havnet på sykehus med syke bil. Må fjernes !!

Denne gikk dessverre i søpla. Kakemassen ble for lite til en form på 20x30, og den smakte tørt knekkebrød. Veldig rart, da alle oppskriftene herfra har vært en suksess.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift