Nutella Brownies (med kun 3 ingredienser)

Er du glad i Nutella?

Lag verdens enkleste Nutella Brownies

Browniesene blir fudgy og utrolig gode og lages med kun 3 ingredienser! 

 


Oppskriften er til liten langpanne.


Ingredienser:

♥ 3 egg
♥ 350 g Nutella (1 glass)
♥ 150 g hvetemel


Fremgangsmåte:

Ha egg og romtemperert Nutella i en bolle. Miks dette sammen med en håndmikser.

Bland inn hvetemelet (se tips)

Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca. 20 x 30 cm).

Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca. 20 minutter (se tips).

La kaken avkjøles før den løftes ut av formen og deles i firkanter. 

 

 

DIGG kake! 

 


  😎  

 

 

Tips:

♥ Du bruker 1 glass Nutella til denne oppskriften (standard størrelse på 350 gram). Husk at Nutellaen bør være romtemperert slik at den er myk og kremete.

 

 

♥ Ikke rør mer enn nødvendig etter at melet er tilsatt for å unngå at deigen blir seig. 

♥ Vær veldig nøye med å ikke steke kaken for lenge. Den skal ha en myk og "fudgy" konsistens. Kaken vil virke bløt når den er nystekt, men blir fastere ved avkjøling og er da lettere å få ut av formen. Kaken kan gjerne stå innpakket i plast i kjøleskapet over natten før du løfter den ut av formen og deler den i firkanter. 

♥ Nutella Brownies er fine å fryse og tiner raskt! 

 

 

Ha en deilig helg! 

 




♥ ♥ ♥ ♥ 

 

Nutella Brownies (med kun 3 ingredienser)
Ingredienser

♥ 3 egg
♥ 350 g Nutella (1 glass)
♥ 150 g hvetemel

Fremgangsmåte

Ha egg og romtemperert Nutella i en bolle. Miks dette sammen med en håndmikser.

Bland inn hvetemelet (se tips)

Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca. 20 x 30 cm).

Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca. 20 minutter (se tips).

La kaken avkjøles før den løftes ut av formen og deles i firkanter. 

Tips

♥ Du bruker 1 glass Nutella til denne oppskriften (standard størrelse på 350 gram). Husk at Nutellaen bør være romtemperert slik at den er myk og kremete.

♥ Ikke rør mer enn nødvendig etter at melet er tilsatt for å unngå at deigen blir seig. 

♥ Vær veldig nøye med å ikke steke kaken for lenge. Den skal ha en myk og "fudgy" konsistens. Kaken vil virke bløt når den er nystekt, men blir fastere ved avkjøling og er da lettere å få ut av formen. Kaken kan gjerne stå innpakket i plast i kjøleskapet over natten før du løfter den ut av formen og deler den i firkanter. 

♥ Nutella Brownies er fine å fryse og tiner raskt! 

9 kommentarer

Hei
Denne skal så absolutt prøves. Hvis man vil lage den i stor langpanne,dobles bare oppskriften da eller?

Vil bare si at jeg elsker oppskriftene dine og kokebøkene❤❤.Det jeg lager har aldri blitt mislykket med oppskrifter fra deg.Gleder meg til juleboka kommer.

Som svar på av LD (ikke bekreftet)

Takk for hyggelig hilsen! :-) Ja, dobbel porsjon passer til stor langpanne, ca. 30 x 40 cm.

Hei, denne kaken blir vel ikke melkefri, da nutella inneholder skummetmelkpulver?

Dette er IKKe en melkefri kake!! Farlig. Hadde jeg server denne til min Vennine hadde hun havnet på sykehus med syke bil. Må fjernes !!

Denne gikk dessverre i søpla. Kakemassen ble for lite til en form på 20x30, og den smakte tørt knekkebrød. Veldig rart, da alle oppskriftene herfra har vært en suksess.

Skriv ny kommentar