Brukere online: 2067
Brukere i dag: 22674
Brukere siste 7 dager: 196082
Til din kjære og deg selv...
Ingredienser:
♥ 4 dl kefir
♥ 5 ss sukker
♥ 2 egg
♥ 1 ts natron
♥ 1 ts hornsalt
♥ 4 dl hvetemel
♥ 100 g chocolate chips eller hakket kokesjokolade
Fremgangsmåte:
Ha kefir, sukker og egg i en bolle og visp sammen med en stålvisp. Sikt i det tørre og fortsett å vispe til en klumpfri røre. Vend inn halvparten av sjokoladebitene.
Varm opp en stekepanne (gjerne teflonbelagt) på middels varme.
Legg opp til å steke 3-4 lapper om gangen. Dryss på litt ekstra sjokolade mens lappene steker på den ene siden.
Snu lappene og stek dem videre på den andre siden til de er gylne.
Serveres nystekte!
Deilig med kald melk til!
Tips:
Lappene smaker aller best helt nylaget, men kan også fryses.
Du kan variere lappene ved å drysse over nonstop i stedet for sjokoladebiter, se Lapper med nonstop.
YUMMY!
♥ ♥ ♥ ♥
♥ 4 dl kefir
♥ 5 ss sukker
♥ 2 egg
♥ 1 ts natron
♥ 1 ts hornsalt
♥ 4 dl hvetemel
♥ 100 g chocolate chips eller hakket kokesjokolade
Ha kefir, sukker og egg i en bolle og visp sammen med en stålvisp. Sikt i det tørre og fortsett å vispe til en klumpfri røre. Vend inn halvparten av sjokoladebitene.
Varm opp en stekepanne (gjerne teflonbelagt) på middels varme.
Legg opp til å steke 3-4 lapper om gangen. Dryss på litt ekstra sjokolade mens lappene steker på den ene siden. Snu lappene og stek dem videre på den andre siden til de er gylne.
Serveres nystekte!
Lappene smaker aller best helt nylaget, men kan også fryses.
3 kommentarer
Hei, kan røra på denne stå
Hei, kan røra på denne stå over natta? :) ser super god ut :)
litt tykke med sjokolade :)
Banker dere luften ut…
Banker dere luften ut hvetemelet når dere måler opp?
Skal røren svelles? Lappene…
Skal røren svelles? Lappene har en kraftig lukt av hornsalt. Og man kan smake den veldig tydelig og.. 😕
Skriv ny kommentar