Brukere online: 1529
Brukere i dag: 11445
Brukere siste 7 dager: 201247
NAM!
Supergod, hjemmelaget kokosiskrem laget med kokosmelk, fløte, vanilje og kokos!
Dette er en iskrem som man kommer i skikkelig sommerstemning av!
Ingredienser:
♥ 4 egg
♥ 150 sukker
♥ 3 dl kremfløte
♥ 2 dl kokosmelk (se tips)
♥ 100 g kokos
Pynt:
♥ kokos
Fremgangsmåte:
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Pisk kremfløten til krem i en annen bolle. Vend inn kokosmelken og revet kokos. Bland dette så med eggedosisen.
Ha iskremblandingen i en iskremmaskin. Kjør til blandingen har forvandlet seg til myk kokosis (se tips).
Server iskremen slik hvis du liker kokosisen myk (det gjør jeg ).
Dryss gjerne kokos på som pynt.
Vil du ha helt fast kokosis, kan du ha den myke kokosisen i en beholder og sette i fryseren i 1-2 timer før servering.
Tips:
♥ Kokosmelk kjøpes på hermetikkboks og finnes i de aller fleste matbutikkene. Jeg synes det blir best resultat hvis jeg bruker vanlig kokosmelk til å lage iskremen og ikke fettredusert type.
♥ De fine iskrembegrene er i plast og er kjøpt hos Nille. Love them! Skjeene har jeg kjøpt i London og de viste seg å være perfect match!
Annonse:
Jeg synes resultatet blir best hvis isen lages med iskremmaskin! For å lage denne kokosisen har jeg brukt iskremmaskinen Vanilje fra Wilfa.
Den lager denne kokosiskremen ferdig til deg på bare 60 minutter mens du kan gjøre noe annet.
Frem til lørdag 6. juni 2015 kl. 21 kan du bli med trekningen av en slik ismaskin, se innlegget HER.
♥ Har du ikke iskremmaskin, kan du ha iskremblandingen i en plastboks eller lignende (som rommer ca 2 liter) i stedet og sette i fryseren. For å få jevn konsistens på isen bør du imidlertid da røre kraftig rundt i iskremen hver halvtime 4-5 ganger i starten av fryseprosessen.
♥ Kokosisen smaker nydelig som den er. Den er også god med sjokoladesaus på eller servert sammen med friske bær.
Jeg liker den aller best som den er uten noe mer tilbehør!
Jeg anbefaler deg varmt å teste denne deilige iskremen her!
D.E.L.I.C.I.O.U.S.
♥ 4 egg
♥ 150 sukker
♥ 3 dl kremfløte
♥ 2 dl kokosmelk (se tips)
♥ 100 g kokos
Pynt:
♥ kokos
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Pisk kremfløten til krem i en annen bolle. Vend inn kokosmelken og revet kokos. Bland dette så med eggedosisen.
Ha iskremblandingen i en iskremmaskin. Kjør til blandingen har forvandlet seg til myk kokosis.
Server iskremen slik hvis du liker kokosisen myk (det gjør jeg).
Dryss gjerne kokos på som pynt.
Vil du ha helt fast kokosis, kan du ha den myke kokosisen i en beholder og sette i fryseren i 1-2 timer før servering.
♥ Kokosmelk kjøpes på hermetikkboks og finnes i de aller fleste matbutikkene. Jeg synes det blir best resultat hvis jeg bruker vanlig kokosmelk til å lage iskremen og ikke fettredusert type.
♥ Jeg synes resultatet blir best når isen lages med iskremmaskin. Har du ikke iskremmaskin, kan du i stedet ha iskremblandingen i en plastboks eller lignende (som rommer ca 2 liter) og sette i fryseren. For å få jevn konsistens på isen bør du imidlertid da røre kraftig rundt i iskremen hver halvtime 4-5 ganger i starten av fryseprosessen.
♥ Kokosisen smaker nydelig som den er. Den er også god med sjokoladesaus på eller servert sammen med friske bær.
5 kommentarer
Kokosis er absolutt den beste
Kokosis er absolutt den beste isen som finnes:)
Tusen takk for oppskriften, skal prøve den enten uten eller med en iskremmaskin hvis jeg er så heldig å vinne:)
Ha en flott uke!
Mvh
Kristine
Denne er helt nydelig hvis du
Denne er helt nydelig hvis du bytter ut kokosmelk med tykk rabarbrasuppe og 100g kokos med noen skjeer kokte rabarbrabiter
Hørtes spennende og godt ut,…
Hørtes spennende og godt ut, Nina! :)
Bruker du hele egg i denne?…
Bruker du hele egg i denne? Ikke bare plomme som i en del andre oppskrifter?
Hei Kine, ja i denne…
Hei Kine, ja i denne oppskriften er det hele egg. :)
Skriv ny kommentar