Brukere online: 586
Brukere i dag: 449
Brukere siste 7 dager: 200596
200 g marsipan
Sjokoladecrisp:
100 g lys kokesjokolade
100 g Rice Krispies (se tips)
Skjær marsipanen opp i skiver. Hvis du vil, kan du stikke ut hver skive i blomster fasong (se bildet) eller skjære til kantene slik at du får kvadrater.
Smelt sjokoladen i en metallbolle over vannbad. Rør i Rice Krispies. Legg en teskje av blandingen på hver marsipanskive. Sett konfekten i kjøleskapet.
Kelloggs Rice Krispies fås blant annet kjøpt hos ICA. Det går også an å bruke Kelloggs Rice Krispies Multigrain, som er en fullkornsvariant av Kelloggs Rice Krispies.
1 kommentar
Fantastisk kake, anbefales…
Fantastisk kake, anbefales på det varmeste! Mange spør etter oppskriften etter at de har prøvd den :)
Skriv ny kommentar