Brukere online: 2039
Brukere i dag: 23677
Brukere siste 7 dager: 196116
200 g smør
6 stk Krokanrull (melkesjokolade med krokan, 70 g pr stk)
6 store egg
7 dl sukker
5,5 dl hvetemel
Glasur:
4 stk Krokanrull (melkesjokolade med krokan, 70 g pr stk)
1 dl kremfløte
Smelt smør i en kjele. Ha i krokansjokoladen og rør om på svak varme til blandingen er jevn og helt smeltet. Avkjøl. Rør sammen egg og sukker med stålvisp (ikke visp eggedosis!). Bland i sjokoladesmøret og deretter hvetemel. Rør raskt sammen til en jevn og klumpfri deig.
Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i 25 min. Avkjøl kaken helt i formen. Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret.
Kok opp kremfløten i en liten kjele. Ta kjelen av platen. Ha i krokansjokoladen og la sjokoladen smelte i den varme fløten. Rør blandingen jevn og la den avkjøle til den er lunken, men ikke helt kald. Smør glasuren over kaken. La kaken stå til glasuren har stivnet. Del kaken så opp i passe store stykker.
"Brownies med Krokanrull" holder seg myke lenge i kjøleskapet hvis du pakker dem inn i plast.
Du kan også fryse ned kaken. La da kaken stå i kjøleskapet til glasuren har stivnet helt før du har kakestykkene i fryseposer. Da unngår du glasursøl.
Skriv ny kommentar