Brukere online: 1880
Brukere i dag: 17854
Brukere siste 7 dager: 195901
2 egg
200 g sukker
2 dl melk
50 g smør
1,5 ts kardemomme
5 ts bakepulver
300 g hvetemel
Pynt:
60 g korinter
60 g sukater
Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smøret og bland i eggedosisen sammen med melken. Sikt sammen de tørre ingrediensene og bland inn i deigen.
Hell deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm). Strø over korinter og sukater.
Stek kaken på rist midt i ovnen ved 175°C i ca 30 min (sjekk med kakenål). Avkjøl kaken i formen. Ta kaken ut av formen og del den opp i snipper.
Pass nøye på at kaken ikke steker for lenge, for da blir den tørr i konsistensen. Kaken skal være myk og saftig.
Kaken oppbevares innpakket i plast, slik at den holder seg myk. Den er også fin å fryse.
Skriv ny kommentar