Romtrøfler

Her har du NYYYDELIGE "Romtrøfler", som er myke og mektige og har fantastisk smak av mørk sjokolade og rom! Dessuten er de kjempelette å lage.

"Romtrøflene" kan rulles i melis eller i kakao. Oppskriften gir 25 stk.

 

Romtrøfler
Ingredienser

1 dl kremfløte
250 g mørk sjokolade
0,5 dl mørk rom

Pynt:
melis eller kakao

Fremgangsmåte

Kok opp fløten i en liten kjele. Ta kjelen av platen. Ha i sjokoladen oppdelt i biter og la sjokoladen smelte i den varme fløten. Rør deretter inn rom.

Ha kjelen i kjøleskapet over natten. Sjokolademassen skal da ha stivnet. Trill kuler av sjokolademassen med hendene (dette er littegrann klissete) og rull kulene i melis eller kakao. Sett kulene i kjøleskapet til de har stivnet.

Tips

"Romtrøfler" oppbevares i kjøleskapet i en liten boks med matpapir mellom lagene. Rull dem eventuelt på nytt i melis eller i kakao rett før servering.

Variasjon: Mørk rom kan byttes ut lys rom eller hvilken som helst annen alkohol som du liker.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift