Brukere online: 260
Brukere i dag: 852
Brukere siste 7 dager: 195633
2,5 dl peanøttsmør (grov type)
2,5 dl sukker
1 egg
Ha alle ingrediensene i en bakebolle og bland i sammen (har du en håndmikser, er dette gjort på noen få sekunder).
Form deigen til runde kuler som legges på bakepapirdekket stekeplate og trykkes flate med en gaffel.
Stek ved 170°C i ca 10 minutter (se tips). Avkjøl kakene helt på platen.
Følg nøye med på steketiden. Det er meningen at disse småkakene skal være myke også etter at de er blitt kalde.
2 kommentarer
Hvor lang holdbarhet har
Hvor lang holdbarhet har disse kakene? :)
Lagde disse med fin type
Lagde disse med fin type chocolate peanut butter jeg fikk i gave fra en venn i USA, kjempegode :) Mine faller litt fra hverandre, men jeg hadde satt på varmluft istedet for over/undervarme så det er nok derfor :P
Skriv ny kommentar