Brukere online: 2615
Brukere i dag: 34519
Brukere siste 7 dager: 198154
150 g smør
1 ss lys sirup
1 ts bakepulver
75 g hvetemel
175 g sukker
75 g kokos
100 g havregryn (små, lettkokte)
Smelt smør og sirup i en kjele. Tilsett de øvrige ingrediensene. Bland godt.
Fordel deigen jevnt utover i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm). Stek kakene midt i ovnen ved 180°C i 20 min (se tips).
Avkjøl kaken i noen minutter. Skjær den så opp i firkanter. Avkjøl kaken helt og brekk firkantene forsiktig fra hverandre (se tips).
Det er svært viktig at kaken skjæres opp i firkanter mens den er nokså varm, fordi kaken stivner ved avkjøling. Like viktig er det at kaken etter oppdelingen får stå og bli helt kald i formen, før du forsiktig brekker firkantene fra hverandre. Ellers går kakene lett i stykker.
Pass nøye på steketiden!
"Crackerjacks" holder seg gode lenge dersom de oppbevares i en tettsluttet kakeboks.
Skriv ny kommentar