Småkaker med kokos og sjokolade

Småkaker med kokos og sjokolade
Ingredienser

100 g smør
6 ss sukker
6 ss brunt sukker
1 egg
0,5 ts natron
200 g hvetemel
100 g kokesjokolade
1 dl kokos

Fremgangsmåte

Pisk mykt smør sammen med sukker og brunt sukker. Pisk inn egget. Vend i natron og hvetemel. Bland inn kokos og fint hakket kokesjokolade til slutt.

Form deigen til små kuler som settes på stekeplater dekket med bakepapir. Trykk kulene lett ned med fingrene. Stekes midt i ovnen ved 180°C i 10-12 min, eller til småkakene er gyldne. Avkjøles på rist.

Tips

"Småkaker med kokos og sjokolade" oppbevares i tettsluttet kakeboks.

Kakekategori
Sesong

1 kommentar

Disse er virkelig gode! Her i huset er det delte meninger om de er best varme eller kalde, men de som liker dem kalde får nesten ingen ...

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift