Brukere online: 1766
Brukere i dag: 10007
Brukere siste 7 dager: 195574
100 g smør
1 dl sukker
1 ss lys sirup
1 ts bakepulver
1 ss vaniljesukker
2,5 dl hvetemel
1 dl finrevet gulrot
Pisk mykt smør sammen med sukker og sirup. Sikt sammen de tørre ingrediensene og bland i. Tilsett finrevet gulrot til slutt og kna deigen jevn.
Del deigen i tre like store deler. Trill hver del til pølser på lengde med stekeplaten. Legg lengdene på et bakepapirdekket stekeplate og trykk dem litt flate med fingrene.
Stekes midt i ovnen ved 175°C i 12-15 min. Skjær lengdene i snitter på skrå mens de fortsatt er varme. Avkjøl kakene litt på platen før de flyttes på rist og avkjøles helt.
"Husmannssnitter" oppbevares i tettsluttet kakeboks.
Skriv ny kommentar