Marsipanpoteter

Marsipanpoteter
Ingredienser

400 g ekte marsipan (se tips)
1-2 ss rom, konjakk eller likør
1 ss melis

Pynt:
Oboy sjokolademelkpulver

Fremgangsmåte

Kna melis og alkohol inn i marsipanen. (Sløyf melis og alkohol hvis du vil.) Form marsipanen til passe store kuler.

Ha Oboy sjokolademelkpulver i en flat suppeskål eller liknende. Rull marsipankulene i Oboy og sett dem kjølig en stund.

Oppbevares i tettsluttet boks med matpapir mellom lagene.

Tips

Bruk skikkelig god marsipan, slik som for eksempel "Ekte marsipan" fra Odense (lilla rull). Eller du kan kjøpe råmarsipan (fås ofte kjøpt i helsekostforretninger) eller hjemmelaget marsipan.

Kakekategori
Sesong

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift