Brukere online: 71
Brukere i dag: 1390
Brukere siste 7 dager: 195583
100 g smør
1 dl sukker
6 egg
3 dl hvetemel
1 ts bakepulver
2 ss sitronsaft
1,5 dl kokos
Til steking:
smør eller formfett
Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn eggene, ett om gangen. Sikt mel og bakepulver. Bland dette inn i smørkremen. Ha til slutt i sitronsaft og kokos. Vaffeldeigen skal bli temmelig tykk i konsistensen.
Stek vaflene i vaffeljern på middels varme. Bruk ca 3/4 dl med vaffeldeig til hver plate. Deigen flyter utover under stekingen. Avkjøles på rist.
Server vaflene nystekte!
Disse vaflene har litt spesiell konsistens fordi de lages med smørkrem og mange egg. Vaflene blir fete og nokså sprø og litt gulere i fargen enn vanlige vafler.
Skriv ny kommentar