Brukere online: 535
Brukere i dag: 2631
Brukere siste 7 dager: 195473
UTROLIG BRA at det finnes oppskrift på en deilig kake som det bare tar 45 sekunder å røre sammen!
1 egg
1,5 dl melk
20 g smør
1 ts kanel
1 ts ingefær
1 ts nellik
1 ts natron
180 g sukker
180 g hvetemel
Pisk egg, melk og smeltet smør lett sammen. Rør i sukker, krydder og natron. Bland i hvetemelet til en klumpfri deig.
Ha deigen i en smurt form som rommer 1 liter (ha bakepapir i bunnen). Stek kaken nederst i ovnen ved 200°C i ca 45 min (sjekk med kakenål at kaken er gjennomstekt). Avkjøl kaken litt i formen før den hvelves ut. Fjern bakepapiret og avkjøl helt på rist.
Kaken oppbevares innpakket i plast, slik at den holder seg myk. Kaken er fin å fryse.
1 kommentar
Dobbel porsjon gir enkel,
Dobbel porsjon gir enkel, stor og smaksrik krydderkake. Bakt i gammeldags skrå formkakeform blir den ekstra fin. Rør i rosiner tilslutt. De fordeler seg godt i den ferdige kaka. Fin gave.
Litt mindre sukker er ok. Jeg byttet i tillegg ut litt av sukkeret med sirup.
Skriv ny kommentar