Brukere online: 506
Brukere i dag: 431
Brukere siste 7 dager: 195692
400 g ekte marsipan (se tips)
Pynt:
nonstop
røde lisser
(lakrislisser)
Skjær marsipanrullen i skiver. Pass på å få dem noenlunde jevnt tynne.
Legg skivene på bakepapirdekkede stekeplater. Trykk fast nonstop som øyne og liten bit rød jordbærlisse som munn. (Eventuelt kan du også bruke små biter av svarte lakrislisser mellom nonstopene og i sidene, slik at de blir til solbriller.)
Stekes midt i ovnen ved 180°C i ca 8 min (pass nøye på at kakene ikke blir for brune). Avkjøles på rist.
Det er veldig viktig at du bruker ekte marsipan til disse kakene. Ekte marsipan fås kjøpt i de fleste matvarebutikker (lilla rull fra Odense). Vanlig figurmarsipan egner seg ikke spesielt godt til steking.
Se også "Marsipanchips" på detsoteliv.no.
Skriv ny kommentar