Brukere online: 2020
Brukere i dag: 23861
Brukere siste 7 dager: 202027
3 store egg
270 g sukker
1 vaniljestang
125 g hvetemel
Til den mørke deigen:
100 g smør
100 g mørk sjokolade (70%)
Til den lyse deigen:
100 g smør
100 g hvit sjokolade
- -
5 stk Snickers (vanlig størrelse)
Pisk egg og sukker luftig. Snitt opp vaniljestangen og skrap ut belegget med svarte frø på innsiden. Ha dette i eggedosisen. Bland i hvetemelet. Del deigen i to like store deler.
I to små kjeler smeltes 100 g smør. Ta kjelene av platen. Tilsett oppdelt mørk sjokolade i den ene kjelen og oppdelt hvit sjokolade i den andre. Rør i kjelene til sjokoladen har løst seg opp.
Bland den smeltede, mørke sjokolade i den ene halvdelen med deig, og den smeltede, hvite sjokoladen i den andre halvdelen med deig.
Kle en liten langpanne (ca 20x30 cm) med bakepapir. Ha den mørke og hvite deigen i langpannen i klatter om hverandre så du får en marmorert kake.
Del hver Snickers opp i 10-12 biter. Stikk Snickersbitene ned i deigen.
Stek kaken midt i ovnen ved 200°C i ca 20-25 min. Avkjøl kaken i formen før den løftes ut av formen. Del kaken opp i passe store firkanter.
Kakestykkene er fine å fryse.
Gå inn på www.detsoteliv.blogg.no hvis du vil se stort bilde av denne kaken.
1 kommentar
Spennende
Spennende
Hva tilsvarer vaniljestang i vaniljesukker eller vaniljedråper ?
Skriv ny kommentar