Brukere online: 2065
Brukere i dag: 37180
Brukere siste 7 dager: 196804
Hjemmelagde After Eight-trøfler er bløte, luksuriøse sjokoladetrøfler med nydelig mintsmak.
Superenkle å lage!
Oppskriften gir 18-20 stk.
Ingredienser:
♥ 1 dl kremfløte
♥ 20 g smør
♥ 200 g kokesjokolade
♥ 20 stk After Eight-sjokolader (se tips)
Pynt:
♥ melis
Fremgangsmåte:
Ha kremfløten i en liten kjele og gi fløten et raskt oppkok. Ta kjelen av platen og tilsett smør, hakket kokesjokolade og After Eight.
La dette stå til sjokoladen har smeltet. Rør blandingen jevn.
Ha sjokoladeblandingen i en skål og sett i kjøleskapet (gjerne over natten), til den har stivnet.
Form små kuler av den stivnede trøffelmassen (se tips) og rull kulene i melis.
After Eight-trøfler er klare til å nytes!
Tips:
♥ Dersom du ønsker sterkere mintsmak på trøflene, kan du øke mengden After Eight til 30 stk.
♥ Bruk en teskje til å ta ut passe mengde trøffelmasse. Jeg synes det er enklest å rulle trøflene til kuler med hendene, men det blir klissete, så skyll hendene ofte i vann.
♥ Oppbevar konfekten kjølig, men la dem gjerne ligge i romtemperatur 20 minutter før servering, så de får en passe bløt konsistens.
Du finner mange varianter av Trøfler her på Det søte liv - se alle samlet HER.
♥
Nytelse!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 1 dl kremfløte
♥ 20 g smør
♥ 200 g kokesjokolade
♥ 20 stk After Eight-sjokolader (se tips)
Pynt:
♥ melis
Ha kremfløten i en liten kjele og gi fløten et raskt oppkok. Ta kjelen av platen og tilsett smør, hakket kokesjokolade og After Eight.
La dette stå til sjokoladen har smeltet. Rør blandingen jevn.
Ha sjokoladeblandingen i en skål og sett i kjøleskapet (gjerne over natten), til den har stivnet.
Form små kuler av den stivnede trøffelmassen (se tips) og rull kulene i melis.
♥ Dersom du ønsker sterkere mintsmak på trøflene, kan du øke mengden After Eight til 30 stk.
♥ Bruk en teskje til å ta ut passe mengde trøffelmasse. Jeg synes det er enklest å rulle trøflene til kuler med hendene, men det blir klissete, så skyll hendene ofte i vann.
♥ Oppbevar konfekten kjølig, men la dem gjerne ligge i romtemperatur 20 minutter før servering, så de får en passe bløt konsistens.
5 kommentarer
Hvilken holdbarhet har disse…
Hvilken holdbarhet har disse? De er perfekte venninnegaver til jul!😍
Kan man bruke konfektformer…
Kan man bruke konfektformer i silikon? Bør de sprayes med noe først?
Jeg også lurer på…
Jeg også lurer på holdbarheten på disse😊
Jeg lurer også på…
Jeg lurer også på holdbarheten, siden det står at de bør oppbevares kjølig. Kan de gis i gave og være i romtemp? Hvor lenge holder de seg?
Laget disse men mine ble…
Laget disse men mine ble bløte ,selv om de står i kjøla .la dem så i frys men like bløte ka i all verden gjør eg galt
Skriv ny kommentar