Brukere online: 1971
Brukere i dag: 19596
Brukere siste 7 dager: 196005
125 g smør
5 dl kefir
300 g sukker
1 ss natron
1,5 ss kakao
400 g hvetemel
Glasur:
50 g smør
50 g kokesjokolade
200 g melis
2 ss vaniljesukker
4 ss kaffe eller melk
Smelt og avkjøl smøret. Rør kefir og sukker. Tilsett smøret. Sikt i det tørre og bland deigen godt sammen.
Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca 30 min. Avkjøl kaken i formen.
Smelt smøret til glasuren i en liten kjele. Ta kjelen av platen og tilsett sjokoladen i små biter. La sjokoladen smelte i smøret. Rør i de øvrige ingrediensene til du får en glatt glasur.
Ta kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Smør lunken glasur over kaken. Del kaken opp i firkanter.
Kaken er fin å fryse!
Skriv ny kommentar