Brukere online: 2505
Brukere i dag: 38225
Brukere siste 7 dager: 198472
125 g smør
5 dl sukker
1,25 dl melk
0,5 ts vaniljeessens
2 dl peanøttsmør (grov type)
7,5 dl havregryn (små, lettkokte)
Smelt smøret i en tykkbunnet kjele. Ha i melk og sukker. Kok opp og la koke under omrøring i 3 minutter. Ta kjelen av platen. Rør inn vaniljeessens og peanøttsmør og til slutt havregryn.
Sett teskjestore topper av massen på brett dekket med bakepapir (se tips). La stå kjølig til toppene har stivnet. Oppbevares i tett boks.
Merk at toppene bør formes mens massen fortsatt er litt varm, ellers kan den lett bli tørr og kornete og umulig å forme. Bruk to teskjeer til å lage toppene og hjelp til med fingrene.
Skriv ny kommentar