Brukere online: 85
Brukere i dag: 1498
Brukere siste 7 dager: 195574
Hei dere!
Hverdagen banker på døren igjen, men hva gjør vel det?
Her har du en kjempegod oppskrift på bananpannekaker, som er fine å kose seg med selv på travle dager.
Bananpannekakene inneholder kokosolje, revet kokos og havregyn, i tillegg til brunt sukker og crème fraîche.
Server bananpannekakene varme og nystekte med melisdryss, mandelflak, bananskiver og bær.
Yummy!
Oppskriften gir 15 små, deilige bananpannekaker.
Ingredienser:
♥ 4 egg
♥ 50 g brunt sukker
♥ 2 små, godt modne bananer (180 gram skrelt vekt)
♥ 2 ts kokosolje (se tips)
♥ 2 ss vaniljesukker
♥ 1 ts bakepulver
♥ 50 g kokos (se tips)
♥ 60 g havregryn (små, lettkokte)
♥ 150 g crème fraîche
♥ 120 g hvetemel
Til steking:
♥ kokosolje (se tips)
Servering:
♥ bær (blåbær, bringebær)
♥ bananskiver
♥ mandelflak
♥ melisdryss
Fremgangsmåte:
Visp sammen egg og brunt sukker. Mos bananene (jeg bruker stavmikser til dette), og bland i. Ha deretter i de øvrige ingrediensene i tur og orden. Vend alt lett sammen og ikke rør mer enn nødvendig for å få alt blandet.
La deigen stå og svelle i 1 time.
Stek små pannekaker i stekepanne på middels varme. Jeg brukte kokosolje i stekepannen for å få ekstra god kokossmak på pannekakene.
Server bananpannekakene varme og nystekte!
Tips:
♥ Jeg har her brukt kokosolje både i deigen og under stekingen. Kokosolje fås blant annet kjøpt i helsekostforretninger.
Får du ikke tak i dette, er det bare å sløyfe oljen. Du kan i stedet bruke 30 g smeltet smør i røren og smør til stekingen. Er du ikke så glad i kokos, kan du sløyfe den i deigen også og bruke litt ekstra havregryn i stedet.
Se også oppskrift på Banana Pancakes som er uten både kokos og havre.
♥ Bananpannekakene smaker aller best nystekte.
♥ Prøv disse bananpannekakene også med iskrem og lønnesirup på. Nam!
Deilige bananpannekaker med havre og kokos, som er gode både til frokost og til kvelds!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 4 egg
♥ 50 g brunt sukker
♥ 2 små, godt modne bananer (180 gram skrelt vekt)
♥ 2 ts kokosolje (se tips)
♥ 2 ss vaniljesukker
♥ 1 ts bakepulver
♥ 50 g kokos (se tips)
♥ 60 g havregryn (små, lettkokte)
♥ 150 g crème fraîche
♥ 120 g hvetemel
Til steking:
♥ kokosolje (se tips)
Servering:
♥ bær (blåbær, bringebær)
♥ bananskiver
♥ mandelflak
♥ melisdryss
Visp sammen egg og brunt sukker. Mos bananene (jeg bruker stavmikser til dette), og bland i. Ha deretter i de øvrige ingrediensene i tur og orden. Vend alt lett sammen og ikke rør mer enn nødvendig for å få alt blandet.
La deigen stå og svelle i 1 time.
Stek små pannekaker i stekepanne på middels varme. Jeg brukte kokosolje i stekepannen for å få ekstra god kokossmak på pannekakene.
Server bananpannekakene varme og nystekte!
♥ Jeg har her brukt kokosolje både i deigen og under stekingen. Kokosolje fås blant annet kjøpt i helsekostforretninger.
Får du ikke tak i dette, er det bare å sløyfe oljen. Du kan i stedet bruke 30 g smeltet smør i røren og smør til stekingen. Er du ikke så glad i kokos, kan du sløyfe den i deigen også og bruke litt ekstra havregryn i stedet.
♥ Bananpannekakene smaker aller best nystekt.
♥ Prøv disse bananpannekakene også med iskrem og lønnesirup på. Nam!
Skriv ny kommentar