Brownies med Daim

Mmmmm, DEILIG, FANTASTISK, NYYYDELIG, - superlativene nærmest fløy igjennom hodet på meg første gang jeg smakte på disse "Brownies med Daim" første gang. Jeg bruker masse, masse Daimkuler, både i deigen og til å strø oppå, og resultatet blir helt uslåelig gode Brownies!

Oppskriften er til stor langpanne.

Brownies med Daim
Ingredienser

500 g smør
200 g kokesjokolade
8 egg
7 dl sukker
5,5 dl hvetemel
200 g Daimkuler (2 pk)

Pynt:
200 g Daimkuler (2 pk)

Fremgangsmåte

Smelt smøret. Brekk opp sjokoladen og la den smelte i det varme smøret. Bland godt. Visp lett sammen egg og sukker i en stor bakebolle med stålvisp (ikke pisk eggedosis) Rør inn smørsjokoladen. Tilsett hvetemelet og rør deigen jevn. Bland 2 poser med Daimkuler inn i deigen.

Ha deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Strø over 2 poser med Daimkuler på toppen av kaken. Sett kaken midt i ovnen og stek ved 180°C i ca 40 min. La kaken avkjøles helt i langpannen. Hvelv kaken ut og fjern bakepapiret. Del opp i firkanter.

Tips

Browniesene er kjempefine å fryse. De holder seg også veldig godt innpakket i plast i kjøleskapet.

Se også oppskrift på "Daimruter from heaven".

Kakekategori
Sesong

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift