Crème fraîche-krem

Dette er en søt crème fraîche-krem som er lettvint å røre sammen, og som er kjempegod som tilbehør til mange slags kaker, særlig formkaker og terter med frukt og bær. 

 

Ingredienser: 

♥ 3 dl crème fraîche
♥ 2 ss melis

 

Fremgangsmåte: 

Rør crème fraîche sammen med melis. 

Ha kremen i en serveringsskål.

Server kremen som tilbehør til formkaker mv. 

 

Tips: 

♥ Crème fraîche-krem som du får til overs kan oppbevares i en boks (eller skål dekket med plastfolie) i kjøleskapet. Den vil stivne litt i konsistensen av å stå kaldt, men det er da bare å la den være i romtemperatur en stund og så røre den sammen igjen. 

♥ Crème fraîche-krem er deilig tilbehør til kaker som alternativ til vaniljekrem eller vaniljeis, slik som formkaker, fruktkaker og -terter. Se for eksempel Rabarbrakake med hasselnøtter og marsipan

♥ Se også oppskrift på blant annet Råkrem, Yoghurtkrem, Mascarponekrem med vanilje og Mascarponekrem med rømme

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ 

Crème fraîche-krem
Ingredienser

♥ 3 dl crème fraîche
♥ 2 ss melis

Fremgangsmåte

Rør crème fraîche sammen med melis. 

Ha kremen i en serveringsskål.

Server kremen som tilbehør til formkaker mv. 

Tips

♥ Crème fraîche-krem som du får til overs kan oppbevares i en boks (eller skål dekket med plastfolie) i kjøleskapet. Den vil stivne litt i konsistensen av å stå kaldt, men det er da bare å la den være i romtemperatur en stund og så røre den sammen igjen. 

♥ Crème fraîche-krem er deilig tilbehør til kaker som alternativ til vaniljekrem eller vaniljeis, slik som formkaker, fruktkaker og -terter. Se for eksempel Rabarbrakake med hasselnøtter og marsipan

♥ Se også oppskrift på blant annet Råkrem, Yoghurtkrem, Mascarponekrem med vanilje og Mascarponekrem med rømme

Desserter
Allergier og preferanser
Stikkord

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift