Brukere online: 1271
Brukere i dag: 30690
Brukere siste 7 dager: 168197
Dette er en søt crème fraîche-krem som er lettvint å røre sammen, og som er kjempegod som tilbehør til mange slags kaker, særlig formkaker og terter med frukt og bær.
Ingredienser:
♥ 3 dl crème fraîche
♥ 2 ss melis
Fremgangsmåte:
Rør crème fraîche sammen med melis.
Ha kremen i en serveringsskål.
Server kremen som tilbehør til formkaker mv.
Tips:
♥ Crème fraîche-krem som du får til overs kan oppbevares i en boks (eller skål dekket med plastfolie) i kjøleskapet. Den vil stivne litt i konsistensen av å stå kaldt, men det er da bare å la den være i romtemperatur en stund og så røre den sammen igjen.
♥ Crème fraîche-krem er deilig tilbehør til kaker som alternativ til vaniljekrem eller vaniljeis, slik som formkaker, fruktkaker og -terter. Se for eksempel Rabarbrakake med hasselnøtter og marsipan.
♥ Se også oppskrift på blant annet Råkrem, Yoghurtkrem, Mascarponekrem med vanilje og Mascarponekrem med rømme.
♥ ♥ ♥ ♥
♥ 3 dl crème fraîche
♥ 2 ss melis
Rør crème fraîche sammen med melis.
Ha kremen i en serveringsskål.
Server kremen som tilbehør til formkaker mv.
♥ Crème fraîche-krem som du får til overs kan oppbevares i en boks (eller skål dekket med plastfolie) i kjøleskapet. Den vil stivne litt i konsistensen av å stå kaldt, men det er da bare å la den være i romtemperatur en stund og så røre den sammen igjen.
♥ Crème fraîche-krem er deilig tilbehør til kaker som alternativ til vaniljekrem eller vaniljeis, slik som formkaker, fruktkaker og -terter. Se for eksempel Rabarbrakake med hasselnøtter og marsipan.
♥ Se også oppskrift på blant annet Råkrem, Yoghurtkrem, Mascarponekrem med vanilje og Mascarponekrem med rømme.
Skriv ny kommentar