Crème fraîche-krem

Dette er en søt crème fraîche-krem som er lettvint å røre sammen, og som er kjempegod som tilbehør til mange slags kaker, særlig formkaker og terter med frukt og bær. 

 

Ingredienser: 

3 dl crème fraîche
2 ss melis

 

Fremgangsmåte: 

Rør crème fraîche sammen med melis. 

Ha kremen i en serveringsskål.

Server kremen som tilbehør til formkaker mv. 

 

Tips: 

Crème fraîche-krem som du får til overs kan oppbevares i en boks (eller skål dekket med plastfolie) i kjøleskapet. Den vil stivne litt i konsistensen av å stå kaldt, men det er da bare å la den være i romtemperatur en stund og så røre den sammen igjen. 

Crème fraîche-krem er deilig tilbehør til kaker som alternativ til vaniljekrem eller vaniljeis, slik som formkaker, fruktkaker og -terter. Se for eksempel Rabarbrakake med hasselnøtter og marsipan

Se også oppskrift på blant annet Råkrem, Yoghurtkrem, Mascarponekrem med vanilje og Mascarponekrem med rømme

 

 

    

Crème fraîche-krem
Ingredienser

3 dl crème fraîche
2 ss melis

Fremgangsmåte

Rør crème fraîche sammen med melis. 

Ha kremen i en serveringsskål.

Server kremen som tilbehør til formkaker mv. 

Tips

Crème fraîche-krem som du får til overs kan oppbevares i en boks (eller skål dekket med plastfolie) i kjøleskapet. Den vil stivne litt i konsistensen av å stå kaldt, men det er da bare å la den være i romtemperatur en stund og så røre den sammen igjen. 

Crème fraîche-krem er deilig tilbehør til kaker som alternativ til vaniljekrem eller vaniljeis, slik som formkaker, fruktkaker og -terter. Se for eksempel Rabarbrakake med hasselnøtter og marsipan

Se også oppskrift på blant annet Råkrem, Yoghurtkrem, Mascarponekrem med vanilje og Mascarponekrem med rømme

Desserter
Allergier og preferanser
Stikkord

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift