Brukere online: 2479
Brukere i dag: 35414
Brukere siste 7 dager: 196670
Råkrem er en deilig krem som består av tykk eggedosis som blandes med pisket krem. Råkremen egner seg veldig godt som tilbehør til for eksempel eplekaker og andre formkaker. Kremen er også god sammen med desserter og smaker nydelig til frukt og bær.
Ingredienser:
♥ 6 eggeplommer
♥ 6 ss sukker
♥ 3 dl kremfløte
Fremgangsmåte:
Pisk eggeplommer og sukker til tykk og luftig eggedosis (blandingen blir tykkere enn vanlig eggedosis siden du her bare bruker eggeplommene).
Pisk kremfløten til krem i en annen bolle.
Vend eggedosisen forsiktig i den piskede kremen så alt blir godt blandet. Ha råkremen i en serveringsbolle og sett kjølig frem til servering.
Tips:
♥ Denne grunnoppskriften gir en nokså stor porsjon og holder hvis du skal servere kake eller dessert til 6 personer. Det går fint å halvere oppskriften hvis du ønsker en mindre porsjon.
♥ Råkremen bør helst serveres samme dag den er laget.
♥ Som serveringsforslag, se Råkrem med vannmelon og bær og Pavlova med råkrem og bær.
♥ ♥ ♥ ♥
♥ 6 eggeplommer
♥ 6 ss sukker
♥ 3 dl kremfløte
Pisk eggeplommer og sukker til tykk og luftig eggedosis (blandingen blir tykkere enn vanlig eggedosis siden du her bare bruker eggeplommene).
Pisk kremfløten til krem i en annen bolle.
Vend eggedosisen forsiktig i den piskede kremen så alt blir godt blandet. Ha råkremen i en serveringsbolle og sett kjølig frem til servering.
♥ Denne grunnoppskriften gir en nokså stor porsjon og holder hvis du skal servere kake eller dessert til 6 personer. Det går fint å halvere oppskriften hvis du ønsker en mindre porsjon.
♥ Råkremen bør helst serveres samme dag den er laget.
1 kommentar
Denne råkremen ble den
Denne råkremen ble den nydeligste iskrem Jeg hadde i 1 ts vaniljepulver, det ble nok litt mye så en halv hadde nok holdt.
Skriv ny kommentar