Brukere online: 1721
Brukere i dag: 20270
Brukere siste 7 dager: 195142
Råkrem er en nydelig krem som egner seg som tilbehør til mange slags kaker og desserter.
En deilig og enkel sommerdessert er å servere råkrem sammen med bær.
Enda bedre blir det om du også inkluderer noen biter vannmelon!
Til 4 porsjoner trenger du:
Ingredienser:
Råkrem:
♥ 3 eggeplommer
♥ 3 ss sukker
♥ 2 dl kremfløte
Bær og vannmelon:
♥ 200 g blåbær
♥ 200 g bringebær
♥ 200 g jordbær
♥ 200 g biter vannmelon
Pynt:
♥ 50 g mandelflak (kan sløyfes)
Fremgangsmåte:
Pisk eggeplommer og sukker til tykk og luftig eggedosis (blandingen blir tykkere enn vanlig eggedosis siden du her bare bruker eggeplommene).
Pisk kremfløten til krem i en annen bolle.
Vend eggedosisen forsiktig i den piskede kremen så alt blir godt blandet.
Ha råkremen i en serveringsbolle og sett kjølig frem til servering.
Finn frem 4 dessertskåler, bær og vannmelon.
Legg bær og vannmelon lagvis med råkrem. Dryss mandelflak på toppen til pynt hvis du vil.
Tips:
♥ Desserten bør serveres samme dag den er laget, så både bær og råkremen er helt fersk.
♥ Se grunnoppskriften på en litt større porsjon Råkrem her. Se også Pavlova med råkrem og bær.
Enkel luksus i sommervarmen!
♥ ♥ ♥ ♥
Råkrem:
♥ 3 eggeplommer
♥ 3 ss sukker
♥ 2 dl kremfløte
Bær og vannmelon:
♥ 200 g blåbær
♥ 200 g bringebær
♥ 200 g jordbær
♥ 200 g biter vannmelon
Pynt:
♥ 50 g mandelflak (kan sløyfes)
Pisk eggeplommer og sukker til tykk og luftig eggedosis (blandingen blir tykkere enn vanlig eggedosis siden du her bare bruker eggeplommene).
Pisk kremfløten til krem i en annen bolle.
Vend eggedosisen forsiktig i den piskede kremen så alt blir godt blandet. Ha råkremen i en serveringsbolle og sett kjølig frem til servering.
Finn frem 4 dessertskåler og legg bær og vannmelon lagvis med råkrem. Dryss mandelflak på toppen til pynt hvis du vil.
♥ Desserten bør serveres samme dag den er laget, så både bær og råkremen er helt fersk.
Skriv ny kommentar