
Brukere online: 2472
Brukere i dag: 11166
Brukere siste 7 dager: 168567
125 g smør
125 g sukker
2 store egg
125 g hvetemel
1 ts bakepulver
2 ss vann
Pynt:
2-3 epler
sukker
kanel
hakkede mandler
Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn eggene, ett om gangen. Sikt sammen mel og bakepulver. Bland inn i deigen sammen med vannet.
Ha deigen i en smurt brødform (1,5 liter) med bakepapir i bunnen. Skrell eplene og del dem i båter. Stikk eplebåtene ned i deigen og dryss over sukker, kanel og hakkede mandler.
Stekes på rist nederst i ovnen ved 180°C i 35-40 min. Avkjøl litt i formen før du forsiktig tar den ut og fjerner bakepapiret.
Eplekaken er fin å fryse!
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5282 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Oboy sjokoladepudding med vaniljesaus ...
Kålmaja 😊 Dette er tradisjonell, sven ...
Trippelkremkake 😍 slår alltid an! Kak ...
Gjør denne deilige søndagen ☀️🙏enda b ...
Sjokoladekake med lys sjokoladekrem og ...
Bringebærstenger er søte småkaker med ...
Hvite asparges er en fantastisk råvare ...
Sjokoladepavlova med sjokolademousse o ...
Suksessmuffins (eller Suksesscupcakes ...
Brukere online: 2472
Brukere i dag: 11166
Brukere siste 7 dager: 168567
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Add this ID to the plugin's Hide Photos setting:
1 kommentar
Skal bakepapiret være på
Skal bakepapiret være på sidene også, eller bare i bunnen? Litt misvisende.
Skriv ny kommentar