Brukere online: 68
Brukere i dag: 1443
Brukere siste 7 dager: 200565
125 g smør
125 g sukker
2 store egg
125 g hvetemel
1 ts bakepulver
2 ss vann
Pynt:
2-3 epler
sukker
kanel
hakkede mandler
Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn eggene, ett om gangen. Sikt sammen mel og bakepulver. Bland inn i deigen sammen med vannet.
Ha deigen i en smurt brødform (1,5 liter) med bakepapir i bunnen. Skrell eplene og del dem i båter. Stikk eplebåtene ned i deigen og dryss over sukker, kanel og hakkede mandler.
Stekes på rist nederst i ovnen ved 180°C i 35-40 min. Avkjøl litt i formen før du forsiktig tar den ut og fjerner bakepapiret.
Eplekaken er fin å fryse!
1 kommentar
Skal bakepapiret være på
Skal bakepapiret være på sidene også, eller bare i bunnen? Litt misvisende.
Skriv ny kommentar