Jordbær med hvit sjokoladesaus

 

Søte jordbær smaker kjempegodt sammen med hvit sjokoladesaus!

Pynt med pistasjnøtter hvis du vil.

 

 

Oppskriften holder til ca. 4 porsjoner.

 

Ingredienser:

200-300 g friske jordbær
40 g pistasjnøtter

Hvit sjokoladesaus:
2 dl matfløte
200 g hvit sjokolade

 

Fremgangsmåte:

Del rensede jordbæren opp i mindre biter og fordel dem i dessertskåler.

Varm opp matfløten til kokepunktet i en liten kjele. Ta kjelen av platen og tilsett oppdelt hvit sjokolade. La sjokoladen smelte i den varme fløten og rør blandingen jevn.

Hell hvit sjokoladesaus over jordbærene. Pynt eventuelt med et dryss hakkede pistasjnøtter!

 

 

Tips:

"Jordbær med hvit sjokoladesaus" smaker best nylaget. Du bestemmer selv om du foretrekker den hvite sjokoladesausen varm eller avkjølt.

Den hvite sjokoladesausen er god sammen med alle slags typer bær, se for eksempel Blåbær med hvit sjokoladesaus.

 


Jordbær med hvit sjokoladesaus
Ingredienser

200-300 g friske jordbær
40 g pistasjnøtter

Hvit sjokoladesaus:
2 dl matfløte
200 g hvit sjokolade

Fremgangsmåte

Del rensede jordbæren opp i mindre biter og fordel dem i dessertskåler.

Varm opp matfløten til kokepunktet i en liten kjele. Ta kjelen av platen og tilsett oppdelt hvit sjokolade. La sjokoladen smelte i den varme fløten og rør blandingen jevn.

Hell hvit sjokoladesaus over jordbærene. Pynt eventuelt med et dryss hakkede pistasjnøtter!

Tips


"Jordbær med hvit sjokoladesaus" smaker best nylaget. Du bestemmer selv om du foretrekker den hvite sjokoladesausen varm eller avkjølt.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift