Brukere online: 68
Brukere i dag: 1404
Brukere siste 7 dager: 195581
200 g rød marsipan
Pynt:
100 g kokesjokolade
sjokoladestrøssel
Del marsipanen opp i biter og form små egg.
Ha et stykke matpapir på et brett som passer i kjøleskapet. Ha sjokoladestrøssel i en flat suppebolle e.l. Smelt sjokoladen over vannbad eller i mikro.
Dypp den butte enden på eggene i den smeltede sjokoladen. Klem enden på eggene deretter i sjokoladestrøssel.
Legg marsipaneggene på brettet og sett brettet i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.
Marsipaneggene er ekstra enkle å lage hvis du kjøper ferdigfarget festmarsipan fra Odense (selges med rødfarget marsipan ved juletider). Alternativt kan du farge vanlig hvit marsipan med rød konditorfarge.
Oppbevar marsipanen i en tettsluttet, liten kakeboks med matpapir mellom lagene.
Se også "Påskeegg".
Skriv ny kommentar